Пол Инс е убеден, че Погба иска да напусне Юнайтед


Н. Гавазов

Пол Инс е убеден, че Погба иска да напусне Юнайтед

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Инс е убеден, че Пол Погба не иска да остане в клуба.

Французинът се завърна на "Олд Трафорд“ от Ювентус през лятото на 2016 г. със статута на най-скъпия футболист в света, но  по никакъв начин не показва игра в съответствие с цената си.

Вече повече от година слуховете не стихват, че Пол не се чувства щастлив в Юнайтед и иска да си тръгне. Според Инс, за всички ще е най-добре, ако Погба си тръгне.

"От момента, в който Жозе Моуриньо се скара с него, винаги ми се струваше, че Погба иска да си тръгне.

Имам чувството, че всички тези спекулации могат да имат само едно решение. Сега той е в ситуация, когато трябва да спечели доверието на феновете - но не съм сигурен, че го иска, нито съм сигурен, че феновете искат от него това. Фенове са сити до гърлото от цялата тази ситуация.

Когато играта на Юнайтед е толкова нестабилна, когато има толкова много дискусии за Оле Гунар Солскяер, спекулациите за Погба са последното нещо, от което те се нуждаят. Той просто трябва да излезе и да каже как стоят нещата в действителност.

Но вместо това, както виждаме, той се крие зад Мино Райола и не говори за себе си. Всъщност той дори позволява на агента си да излезе и да говори  всякакви нелепи неща. Ако той бе мой агент и каже нещо подобно, аз веднага бих се отървал от него", заяви Инс.

  Сподели
220