Бербатов съветва Юнайтед да не купува Холанд


Н. Гавазов

Бербатов съветва Юнайтед да не купува Холанд

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че "червените дяволи" няма нужда да купуват Ерлинг Холанд от Ред Бул Залцбург през януари.

Очаква се привличането на норвежеца  да бъде приоритет за мениджъра  на Юнайтед Оле Гунар Солскяе  през зимния трансферен прозорец.

Бербатов обаче смята, че Маркъс Рашфорд, Антъни Марциал и Мейсън Гринууд не се нуждаят от друг състезател, особено играещ в стил, който съвсем не съответства на сегашния Юнайтед.

"Не мисля, че Юнайтед трябва да купува нападател през януари, защото те вече имат приличен подбор от играчи в атаката.

Мисля, че Юнайтед има достатъчно талант там и купуването на друг нападател - независимо дали става дума за Холанд или Марио Манджукич - може да има потискащ ефект върху младите играчи.

Знам, че има спекулации за това, че Холанд се присъедини към Юнайтед през януари. Той е голям централен нападател по старомодния начин, който е върхът на атаката и с едно докосване изпраща топката във вратата. Значи той е много по-различен от Рашфорд и Марсиал.

Холанд би добавил Юнайтед нещо различно, но преходът от австрийската Бундеслига би станал огромна стъпка за него, така че Юнайтед трябва внимателно да обмисли дали той е правилният играч и дали се вписва в техния стил на игра“, заяви Бербатов.

  Сподели
156