Роуз се надява, че Моуриньо ще спечели трофеи с Тотнъм


Н. Гавазов

Роуз се надява, че Моуриньо ще спечели  трофеи с Тотнъм

Защитникът на Тотнъм Дани Роуз се надява "серийният победител" Жозе Моуриньо да бъде успешен в клуба и да спечели трофеи с "шпорите".

Спечелената Купа на Лигата през 2008 година остава единственият трофей за Тотнъм. Португалецът обаче печелеше с всичките си предишни отбори и Роуз се надява, че "шпорите" няма да станат изключение.

"Искам да се представям възможно най-добре, да работя максимално усилено, за да постигна онова, което преди няколко седмици изглеждаше невъзможно, да вляза в топ 4.

Очаквам с нетърпение богатия  коледен период, който ни очаква. През уикенда момчетата играха невероятно срещу Бърнли. Това вероятно бе най-добрият ни мач за сезона.

Надявам се, че момчетата, останали да почиват у дома, ще бъдат готови за предстоящия уикенд. Надявам се, че ще запазим онази отлична игра, която показахме миналия уикенд.

Усетих, че имам голям късмет да работя с Маурисио Почетино, а сега чувствам, че имам голям късмет да работя с Жозе. Трябва да отдадем почит на клуба и Маурисио за напредъка, който постигнахме през предходните пет и половина години, защото това позволи да примамим специалист като Жозе.

Чувствам се много щастлив да работя с него. Той спечели много трофеи и всички сме развълнувани. Искаме да играем добре в Шампионска лига. Жозе е сериен победител, така че мисля, че ще се стремим и да спечелим ФА Къп и да попаднем в топ 4.

Той е един от най-успешните треньори, които съм виждал през живота си. Започнахме добре и засега се радвам да работя с него", заяви Роуз.

  Сподели
177