Паркър: Погба не иска да е в Юнайтед


И. Ангелов

Паркър: Погба не иска да е в Юнайтед

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Пол Паркър обяви мнението си, че бъдещето не е дългосрочно за Пол Погба при "Червените дяволи", след като играчът вече се спряга за отбори като Реал Мадрид и Ювентус. Паркър наблегна, че Юнайтед има нужда от играчи, които да дадат всичко за тима, а Погба може би не е такъв.

Погба стартира от академията на отбора и влиза в мъжкия състав през 2011-та, като след един сезон преминава без пари в Ювентус. След 4 сезона в Серия А той печели лигата 4 пъти и играе финал в Шампионска лига, след което през 2016-та отново подписва с Юнайтед. Паркър, който игра за Юнайтед между 1991-96, сподели:

"Не мисля, че той има бъдеще в тима, и аз не съм щастлив от това. Мисля, че както нещата се развиха при предния мениджър, и каквото беше казано и направено, ще доведе до това. Не съм сигурен, че той все още иска да е тук. 

"Със ситуацията на Юнайтед в момента, те имат нужда от играчи, които искат да са в клуба и ще дадат всичко за тима, феновете и клуба. 

"Магуайър се справи сравнително добре. Той не блести за мен, не оправда високата цена, която Юнайтед плати до тук. Когато погледнем някой като Ван Дайк, който покри цената си, дори може да кажем, че превъзхожда парите, които бяха платени. Аз не мисля, че трябваше да се плати толкова за Магуайър. Те се подадоха на напрежението за него заради предишния мениджър, но не трябваше да харчат толкова. Бяха под напрежение да разкарат и Крис Смолинг, което отново може да се оцени като грешка, като видим представяният му за Рома."

  Сподели
220