Лампард: Челси трябваше да победи с по-голям резултат


Н. Гавазов

Лампард: Челси трябваше да победи с по-голям резултат

Мениджърът  на Челси Франк Лампард коментира резултата от мача от 15-ия кръг на английската Висша лига срещу Астън Вила. Срещата се проведе на стадион "Стамфорд Бридж" в Лондон и завърши при  резултат 2: 1.

"Трябваше да спечелим с по-комфортен резултат. Значително превъзхождахме съперника и създадохме много положения, но това не е първият път, в който се сблъскваме с това  през този сезон.

Липсва ни ефективност в последните етапи, но от гледна точка на играта на отбора, аз видях точно това, което исках. Мачът с Уест Хем всъщност бе  единственият през този сезон, в който играхме под нивото си, но специално в тази среща на терена бе  точно отборът, който искам да видя. Имахме страхотен мач.

Вярват ни заради енергията, решителността, бързината и фокуса върху атаката, която демонстрираме. В двубоя  с Уест Хем това не ни беше достатъчно. Но такива неща са възможни и трябва да го приемем като малък урок. Основното е, че отборът може да реагира на подобни мачове и в тази среща видях какво очаквах“, заяви Лампард.

  Сподели
112