Лингард: Искам да върна стария Джеси


И. Ангелов

Лингард: Искам да върна стария Джеси

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард сподели, че чувства завръщането на най-добрата си форма след като прекрати 10-месечната си голова суша през седмицата срещу Астана. 26-годишният вкара добър гол от дистанция в загубата с 2:1 и бе капитан сред младия трети състав на Юнайтед в мача.

"Винаги има този глад за позиции и очевидно всичко е до форма и до това къде си в развитието си в клуба. За мен важно е да върна онзи Джеси, който всички познават и Джеси Лингард, който аз познавам. Много неща на терена имат влияние над това, както и извън терена. Психиката е ключът, увереността и вярата са ключови.

"Аз съм играч, който обича да вкарва голове, да асистира. За мен е важно да върна това, да се върна към най-добрата форма и чувствам, че бавно вървя към това. За моя клуб моята амбиция е печеленето на трофеи. Работихме много здраво миналият сезон и този стартирахме добре. Гледаме към поне един трофей и трябва да се концентрираме над това, да вземем това чувство когато спечелим нещо."

  Сподели
276