Карагър: Ливърпул да обърне внимание на Санчо


Н. Гавазов

Карагър: Ливърпул да обърне внимание на Санчо

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър е убеден, че клубът от Мърсисайд трябва да обмисли евентуална покупка на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

Според Карагър бившият му отбор има големи проблеми, когато един от триото на Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане не може да играе. Джейми съветва да се намери решение на това чрез излизане  на пазара за трансфери.

"Мисля, че на Ливърпул все още му липсва един играч - атакуващ играч, който наистина би подкрепил атакуващата тройка, превръщайки я в атакуваща четворка.

В момента все още е много забележимо, когато един от атакуващите трима не играе.

Ние се убедихме в това през миналия уикенд, когато Салах не игра. Мястото му в атакуващата тройка беше заето от Алекс Окслейд-Чембърлейн и не се получиха нещата. Ние също така видяхме Дивок Ориги в атакуващата тройка - и пак не се получиха нещата.

Говори се, че Джейдън  Санчо планира да се върне в Англия от Борусия Дортмунд. Може би той е този, на който Ливърпул трябва да обърне внимание, въпреки че и много други клубове от Висшата лига се интересуват от него.

В миналото Ливърпул направи няколко големи покупки през януари. Върджил Ван Дайк, Луис Суарес ми идва на ум. Даниел Агер се превърна в отличен играч за Ливърпул, както и Даниел Стъридж.

Бих искал да видя друг атакуващ играч, по-квалифициран и който може да помогне на отбора през следващите месеци.

Не мисля, че Клоп  е много загрижен за тази област, но очаквам Ливърпул сериозно да се погрижи за това през следващото лято, особено след като не купиха  никого тук миналото лято“, заяви Карагър.

  Сподели
119