Играчите на Арсенал вече не вярват на Емери


Н. Гавазов

Играчите на Арсенал вече не вярват на Емери

Играчите на Арсенал загубиха вяра в мениджъра  Унай Емери и се съмняват, че той може да спаси сезона на "артилеристите". Това съобщава The Telegraph.

48-годишният специалист е под напрежение след поредното колебливо изпълнение в мача със Саутхемптън, който се намира  в зоната на изпадащите. В  отбора нараства разбирането, че треньорът трябва да бъде заменен.

Играчите на Арсенал са объркани от избора на тактика и инструкциите на Емери за срещите и  не виждат, че тимът  има индивидуалност под ръководството на испански треньор. Унай  все още има своите привърженици в съблекалнята, но те са все по-малко,  като футболистите  се опасяват, че испанецът няма да успее да намери правилния изход от ситуацията.

Ако Арсенал не попадне в Шампионска лига през следващия сезон, на клуба ще му бъде изключително трудно да задържи своите звездни нападатели Александър Лазакет и Пиер-Емерик Обамеянг. Арсенал се надяваше да съгласува нови договори с двамата нападатели, но едва ли ще има напредък в тази насока, ако тимът не попадне в най-престижната европейска купа за следващия сезон.

  Сподели
339