Солскяер: Ще търсим играчи под наем през януари


И. Ангелов

Солскяер: Ще търсим играчи под наем през януари

Манчестър Юнайтед вероятно ще използва пазарът за играчи под наем през януарския трансферен прозорец, обяви мениджъра Оле Гунар Солскяер. В момента клубът се възстановява от най-лошия си старт за сезон от 30 години, като се намира на 10-та позиция във Висшата лига и при 4 загуби от първите 12 кръга.

"Не става дума за Х пари. Купуването на играчи е до това кой ще бъде добър за отбора в дългосрочен план, а не само за 3 или 4 месеца. Дали има такива хора? Вероятно не, защото така е през януари - не много отбори продават играчите, които искат да задържат през януари.

"Може би един или двама под наем, но не е до парите, трябва да помогнем на отбора. В момента играчите ни се връщат от контузии. Гледаме какво имаме и какво още ще се върне."

Сър Алекс Фъргюсън, който спечели 13 пъти Висшата лига за 26 години начело на отбора, сподели мнението си по въпроса пред United Review: "Ние имаме страхотна структура в клуба. 

"Имаме много добри млади играчи, които идват от академията. Това никога не се е променяло. Винаги има предизвикателство. Това, което се случва в момента в клуба е предизвикателство, но с малко късмет и постоянство всичко ще се поправи."

  Сподели
153