Реднап: Феновете на Арсенал ще приемат и Садам Хюсеин, ако той побеждава


Н. Гавазов

Реднап: Феновете на Арсенал ще приемат и Садам Хюсеин, ако той побеждава

Бившият мениджър  на Тотнъм Хари Реднап вярва, че уволненият от "шпорите" Маурисио Почетино може да намери убежище в Арсенал.

"След новината за напускането на Почетино един или двама мениджъра  от Висшата лига ще се събудят тази сутрин и ще си помислят: "Боже, това не бе твърде умно".

А също така ще има един или двама президенти, които ще се зарадват и ще помислят как да примамят Почетино при тях. Той ще бъде изключителна придобивка.

В Лондон има клубове, които преживяват  ужасно време. Защо да не се премести в Арсенал, ако иска? Мисли си, че феновете на Арсенал няма да го обичат?

Ако отидете там и започнете да печелите футболни мачове, феновете са готови да приемат дори  Садам Хюсеин. Те няма да се притесняват за това! Ако започнете да печелите всяка седмица, те ще пеят: "Има само един Садам".

Това се случва във футбола. Сол Кембъл се премести от Тотнъм в Арсенал, Джордж Греъм го направи, Тери Нийл го направи, Пат Дженингс го направи - като един от най-големите вратари в историята, той премина от един клуб в друг.

Ако сте в състояние да си свършите работата, това може да се случи. Предполагам, че сега Арсенал поглежда към Почетино и си мисли: "Можем ли да го получим?", заяви Реднап. 

  Сподели
135