Невил защити семейство Глейзър


Н. Гавазов

Невил защити семейство Глейзър

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Гари Невил защити семейство Глейзър, което е собственик на клуба от "Олд Трафорд".

Както е известно, американското семейство е собственик на Юнайтед от 2005 г. и през цялото това време е подложено на сурови критики от страна на феновете. Невил обаче смята, че не всичко е толкова лошо със собствениците от Америка.

"Познавам семейството Глейзър. Срещнах ги пет пъти в живота си, но каквото и да каже Гари Невил, това няма да ги накара да се променят. Повярвайте ми, те ще продадат клуба само когато искат.

Те са опитни бизнесмени и в продължение на две години и половина години живяха сред протести, но не помръднаха нито един сантиметър.

Ако утре Гари Невил излезе и каже, че Глейзтр вредят на Манчестър Юнайтед, те просто ще свият рамене и ще кажат: "Още един".

Когато бях на четири - пет години аз ходех на този стадион и никога не гледах кой седи в директорския стол. Дали Глейзър са най-лошите собственици във футбола? Не. Най-добрите? Не.

Някои хора не смятат Шейх Мансур (от Манчестър Сити) за добър собственик поради проблеми с правата на човека в Абу Даби, но други ще кажат, че той е невероятен собственик, предвид инвестициите му в Манчестър, стадиона, отбора

Виждам и двете страни, но на първо място - невероятният ефект, който те оказаха върху града", заяви Невил.

  Сподели
142