Юнайтед е готов да похарчи 200 милиона за Санчо и Холанд


Н. Гавазов

Юнайтед е готов да похарчи 200 милиона за Санчо и Холанд

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с 200 милиона паунда през януари за покупката на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и нападателя на Ред Бул Ерлинг Холанд.

Санчо и Холанд се считат за един от най-ярките млади таланти в Европа и се очаква в края на сезона грандовете да уредят истинска битка за тях.

Единственият начин "червените дяволи" да изпреварят  конкурентите си е да работят изпреварващо, макар че за да се случи това, те трябва да надплатят.

Според Daily Mirror,  клубът от "Олд Трафорд"  обмисля да направи предложения и за двамата 19-годишни играчи още през януари, без да чака края на сезона.

По време на тази кампания Юнайтед няколко пъти наблюдаваше Холанд, който не спира да вкарва голове, а що се отнася до Санчо, "червените дяволи" направиха опит да купят англичанина, но без успех.

Съобщава се, че и двамата играчи могат да струват общо на Юнайтед поне  200 милиона паунда. Това обаче ще бъдат дългосрочни инвестиции, които абсолютно се вписват във философията на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

  Сподели
188