Клоп: Гуардиола е най-добрият треньор в света


Н. Гавазов

Клоп: Гуардиола е най-добрият треньор в света

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп отново коментира  думите на колегата си от  Манчестър Сити Хосеп Гуардиола за нападателя Садио Мане.

"Аз съм в същото положение като него. Постоянно ни задават въпроси и понякога казваме какво мислим в определен момент, забравяйки, че наоколо има хора и камери. Той обясни добре думите си, като каза, че така е говорил на  децата си. В този епизод можеше да има дузпа, но можеше и да няма и те са обсъдили това у дома си.  Нямам проблем с това и няма как да не уважавам Гуардиола дори повече от сега.

Познавам го от много отдавна и за мен възможността да се състезавам с него все още означава много. За мен той е най-добрият треньор в света. Имаме шанс да победим отбора му, което е трудно, но е възможно. Това ми е достатъчно. От моя страна няма нищо друго освен уважение. Разбира се, невъзможно е изобщо да не коментирам подобни неща, но това не ме интересува. Преди мача има достатъчно неща, за които може да се пише.

Що се отнася до думите ми за тактически фаули, не бих ги изрекъл, ако мога отново да отговоря на въпроса. Няма нужда от подобни фрази", заяви Клоп.

  Сподели
189