Клоп напомни за тактическите нарушения на Сити


Н. Гавазов

Клоп напомни за тактическите нарушения на Сити

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп иронично обеща да не дразни колегата си Хосеп  Гуардиола, обсъждайки склонността на Манчестър Сити към  тактическите нарушения.

Както е известно, тактическите нарушения са много болезнена тема за Гуардиола, който твърди, че в кариерата си той никога не се е опитвал да наруши играта на противника с дребни нарушения на правилата, въпреки че многократно е обвиняван в това и дори хората  на каталунския специалист признаха за съответната тактика.

Гуардиола, в навечерието на пътуването до  "Анфийлд“ през уикенда, започна психологическа война, гръмко заявявайки, че нападателят на Ливърпул Садио Мане понякога се гмурка. Отговорът на Клоп не закъсня и той бе точно по болната тема на испанеца.

"Не съм много сигурен дали искам да добавя гориво към огъня. Не се интересувам от подобни неща."

Обещавам да не споменавам тактическите нарушения. Може би това вече е твърде много, но това е единственото нещо, което ще кажа!

Не разбирам такива неща. Моят мозък не е толкова голям, че да мисля за други отбори. Имам достатъчно мозък, за да мисля за нас и нашите работи. В момента цялото ми внимание е насочено към мача с Генк, а след това ще мислим за срещата с Манчестър Сити", заяви Клоп.

  Сподели
285