Лампард е недоволен от отношението на националния на Франция към Канте


Н. Гавазов

Лампард е недоволен от отношението на националния на Франция към Канте

Наставникът на Челси Франк Лампард разкритикува колегата си Дидие Дешан от френския национален отбор за начина, по който се отнесе  към халфа Нголо Канте.

Футболистът бе извикан в националния си отбор, но при загрявка преди мача срещу Исландия миналия петък получи контузия в слабините и в последния момент бе премахнат от стартовия състав. Но най-вече Лампард е недоволен, че Дешан не е върнал веднага играча.

"Когато той се контузи преди първия мач, а ден преди втория им мач премина фитнес тест, бе очевидно, че той не може да играе. Този втори мач той прекара на пейката, така че това дори не е недоразумение. Изобщо не е смешно.

Можеха да положат повече грижи за Канте, тъй като той е опитен играч, дълго време е в националния отбор, спечели Световното първенство. Сигурен съм, че биа могли да се справят по-добре в тази ситуация.

Нашите лекари разговаряха с тях, но някои неща останаха без отговор. Липсва подходяща комуникация.

Разбирам, че когато играчите заминават за националните отбори, те стават и техни играчи, но бе очевидно, че той не може да играе, затова искахме да го върнем и да работим с него", заяви Лампард.

  Сподели
100