Адриан: Ливърпул вече има двама вратари


Н. Гавазов

Адриан: Ливърпул вече има двама  вратари

Стражът  Адриан вярва, че с играта си е доказал наличието в Ливърпул на два основни вратари.  

След като загуби Алисон заради контузия в първия мач от новия сезон на Висшата лига, мениджърът на "червените"  Юрген Клоп бе принуден да използва на последния рубеж  Адриан, който беше привлечен като свободен агент няколко дни преди дебюта си.

Адриан много уверено замени Алисон и в навечерието на завръщането на бразилския страж на вратата в стартовия състав на Ливърпул бившият вратар на Уест Хем изрази увереност, че сега той не е възприеман  като играч от  пейката.

"Мисля, че това бе почти съдба. Бях много, много близо до преместване в друг клуб, но в момента, когато получих обаждане от Ливърпул, казах на моя агент  да прекрати всички преговори.

Когато се преместих в Ливърпул, знаех, че поемам голямо изпитание в кариерата си. Но мисля, че конкуренцията ни прави по-добри. Затова сега имаме два първи номера в отбора и това е чудесно и за двама ни.

Това е добре за мениджъра, защото всеки иска да има най-добрата селекция от играчи.

Това да бъда втори избор не е за мен, особено на моите 32 години. Може би след четири или пет години ще кажа друго, но сега е много по-добре, отколкото да се намирам  в зоната на комфорт, когато имате първи номер и още един вратар за пейката.

Но в същото време обичам сплотеността и да работим заедно. Пълен съм с увереност да помагам на Ливърпул на терена и на  пейката, когато мениджърът  реши да използва Алисон", заяви Адриан.

  Сподели
220