Хенри: Слуховете за напускане на играчи не са добри за Ливърпул


Н. Гавазов

Хенри: Слуховете за напускане на играчи не са добри за Ливърпул

Съсобственикът на Ливърпул Джон Хенри увери запалянковците на отбора, че няма да допусне да бъде отслабен тима през предстоящия зимен трансферен прозорец. Той допълни, че спекулациите за евентуалната продажба на водещи играчи „носят деструктивен характер и не помагат на никого".

Както е известно, в последните няколко дни се появиха съобщения, че през януари Ливърпул ще се раздели с някои от звездите си като Рейна и Торес, които са недоволни от състоянието на клуба. Джон Хенри обаче даде да се разбере, че през януари ще има усилване на състава, а не отслабване.

„Чета с голям интерес всички истории, които се пишат и мога само да се смея на тях - това си е чиста проба спекулации. Както всички знаят, ние сме нови в английския футбол, но не сме нови в спорта и в момента изучаваме какви са опциите. Основната ни задача е да подобрим положението на Ливърпул и сме се фокусирали върху постигането на тази задача, така, че клубът да се бори отново за трофеи. Спекулациите за раздяла с водещи играчи носят деструктивен характер и не помагат. Впрочем, аз зная, че такива спекулации са неизбежни. Имаме намерение да подсилим отбора, и мога да уверя феновете, че няма да допуснем отслабване на тима", цитира официалният сайт на Ливърпул думите на Хенри.

 

  Сподели
100