Алегри прави Евра помощник, ако оглави Юнайтед


Н. Гавазов

Алегри прави Евра помощник, ако оглави Юнайтед

Масимилиано Алегри ще направи Патрис Евра свой  помощник, ако стане мениджър на Манчестър Юнайтед.

Алегри, от когото се интересува и Тотнъм, се смята за един от фаворитите за замяна на Оле Гунар Солскяер, чийто стол силно се люлее заради най-лошия старт на сезона за последните 30 години.

По-рано имаше информации, че Масимилиано е отворен за работа на "Олд Трафорд". Алегри търси ново убежище от края на миналия сезон, когато напусна Ювентус, а Юнайтед, въпреки всичките си проблеми, съответства на амбициите му.

Според Daily Mail, ако Алегри наистина замени Оле на мениджърския пост на "червените дяволи", той ще включи Евра в щаба си, с когото проведе два сезона в Торино.

Алегри и Евра развиха много добри отношения по време съвместната си работа, в допълнение Патрис познава Юнайтед много добре - французинът игра за "дяволите“ от 2006 до 2014 г., печелейки Шампионска лига и пет титли във Висшата лига.

В  момента Евра вече работи в структурата на Юнайтед, който доброволно помага на бившия си защитник да получи треньорски лиценз. А през миналия сезон Патрис беше забелязан в компанията на изпълнителния директор Ед Удуърд, заради което се носеше слух, че французинът е  кандидат за поста спортен директор.

  Сподели
106