Бербатов е убеден, че Кейн обмисля да напусне Тотнъм


Н. Гавазов

Бербатов е убеден, че Кейн обмисля да напусне Тотнъм

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов смята, че Хари Кейн трябва да помисли за смяна на клуба поради проблемите на "шпорите" в началото на новия сезон.

За своите 26 години Кейн си спечели репутация на един от най-добрите голмайстори в света, но досега не е завоювал нито един клубен трофей.

В началото на сезон 2019/20 Тотнъм изглежда толкова ужасно, че малцина очакват край на безпроблемната серия. Бербатов смята, че това ще тласне Кейн да смени клуба, както навремето направи  Димитър в посока  Манчестър Юнайтед.

"Хари отбелязва голове, но играта на "шпорите" остава много от желаното. Това е трудна ситуация, в която аз самият преди попаднах.

"ак ще се почувства след завръщането си от националния отбор? Той ще се оправи, но въпросът е дали ще напусне зоната си на комфорт. Задава ли си правилните въпроси?

Да, той има място в стартовия състав, редовно играе и продължава да вкарва голове. Но това достатъчно ли е? Ще расте ли постоянно и ще се развива, за да стане най-добрият от най-добрите? Според мен трябва да си отговори на тези въпроси.

Можете да видите колко нещастен е той след всяко поражение и след всеки пропуснат момент. Тази страст показва колко много не му е безразличен Тотнъм.

Сигурен съм, че Хари Кейн задава въпроси и се окуражава. Това трябва да се случи в комуникацията му с мениджъра, агента и съотборниците.

Те ще разговарят помежду си, за да се опитат да намерят изход от тази ситуация. В крайна сметка бъдещето му е в неговите ръце", заяви Бербатов пред Daily Mirror.

  Сподели
89