Бербатов е срещу Моуриньо в Тотнъм


Н. Гавазов

Бербатов е срещу Моуриньо в Тотнъм

Бившият нападател на Тотнъм  Димитър Бербатов смята, че "шпорите" не трябва да сменят мениджъра си  Маурисио Почетино с Жозе Моуриньо.

Онзи ден в пресата се появиха слухове, че Моуриньо е отворен да работи с "шпорите“, които лошо започнаха новия сезон и сега мислят за раздяла с Почетино.

Бербатов обаче смята, че бившият му клуб няма нужда да сменя мениджъра. Димитър все още счита Маурисио за най-добрия човек за тази работа.

"Много се говори за това, че Моуриньо ще оглави Тотнъм, но мисля, че той така или иначе би имал затруднения. Когато един отбор преминава през труден период, винаги има трудности.

Моуриньо е треньорът, който работи на най-високо ниво от толкова дълго време и който се намира във всякакви ситуации. Ако не намери отговори на повечето проблеми, той ще измисли нещо, но дали ще направи Тотнъм по-добър?

Не съм сигурен в това, защото в началото отборът може да преживее някакъв възход, както бе в случая, когато Оле Гунар Солскяер дойде в Манчестър Юнайтед, но след това трябва да поддържате нивото, в противен случай всичко ще тръгне надолу."

Според мен Почетино трябва да остане начело. Той бе тук от толкова време", заяви Бербатов. .

  Сподели
106