Солскяер остава даже при загуба от Ливърпул


Н. Гавазов

Солскяер остава даже при загуба от Ливърпул

Ръководството на Манчестър Юнайтед изрази подкрепата си за мениджъра  Оле Гунар Солскяер по време на тази международна пауза.

Напомняме, че през миналия уикенд, "червените дяволи" бяха победени с 1: 0 от Нюкасъл, смъквайки се до 12-та позиция във Висшата лига. За Юнайтед това е най-лошият старт на сезона от 30 години насам.

В резултат на това Солскяер се оказа под огромен натиск и в пресата се разпространиха слухове, че клубът от "Олд Трафорд" вече е започнал да търси замяна на норвежеца, проявявайки интерес към Масимилиано Алегри, Маурисио Почетино и Юлиан Нагелсман.

The Times обаче успя да разбере от свои  източници в клуба, че всички тези слухове са неверни. Ръководството на "дяволите" е уверило  Солскяер, че ще запази работата си дори в случай на голямо поражение от Ливърпул следващата седмица.

Босовете на Юнайтед  добре знаят мащаба на предизвикателството, пред което е изправен Солскяер. Преструктурирането на отбора в съответствие с избраната философия изисква време и пари, така че клубът е готов да бъде търпелив.

  Сподели
183