Лофтъс-Чийк: Наложи се отново да се уча да ходя


Н. Гавазов

Лофтъс-Чийк: Наложи се отново да се уча да ходя

Полузащитникът на Челси Рубен Лофтъс-Чийк заяви, че е на прага да се върне в строя  след контузията, поради която трябваше да се "научи отново да ходи“.

"Трябваше да се науча да ходя отново. Когато защитната структура беше свалена от крака ми, аз едва успях да откъсна петата си от земята в седнало положение.

По време на контузията се обърнах и се оттласнах, след което чух изщракване. Беше наистина силно и мислех, че някой ме удари отзад. Реферът свирна и отсъди пряк свободен удар, но след това на повторенията видях, че около мен няма никой.

Отнеха ми максимални усилия да науча как да си вдигам крака. В случай на голяма контузия не виждате голяма разлика от ден на ден, не се събуждате и не се чувствате много по-добре, а това трае толкова дълго време. Много по-забавно е, когато възстановяването е към края си. Скоро ще се върна.

Имах няколко рецидива, които забавиха възстановяването ми и такива неща са разочароващи.

Преди контузията играх най-добрия си футбол. Липсва ми усещането, че съм уморен от тичане, от упорита работа, от участие в мача.

Едва се отървах от болката, но определено ще се върна по-силен и по-остър и ще направя всичко, за да получа най-добрата си форма", заяви Лофтъс – Чийк.

  Сподели
120