Пол Мърсън: Ливърпул не може да повтори постижението на Арсенал


Н. Гавазов

Пол Мърсън: Ливърпул не може да повтори постижението на Арсенал

Бившият играч на Арсенал, а сега футболен експерт Пол Мърсън, изрази мнение, че Ливърпул няма да може да проведе  текущата кампания в  английската Висша лига без поражение. Напомняме, че до момента единствено  "артилеристите“ направиха това през сезон 2003/2004.

"Ливърпул няма да проведе сезона без поражение, никакъв шанс. Те не правят това, което Арсенал направи преди 15 години. Ливърпул печели на мускули, това е нелепо. Когато Лестър изравни, появи се  усещане, че те могат да спечелят, въпреки че "червените"  бяха по-добри за 70 минути и не заслужаваха да бъдат победени. Въпреки това Ливърпул продължи да се движи напред, без да спира, а в такива случаи трябва да се правят паузи.

В края на сезона никой няма да помни 5 октомври и дузпата с Лестър, но този гол  може да бъде невероятно важен. Когато станете шампион, всички забравят какво се е случило през октомври и ноември. Всички мислят за събитията от април и май, но тази дузпа  може да бъде много важна в контекста на надпреварата за титлата", заяви Мърсън.

  Сподели
110