Лампард похвали Вилиан


Н. Гавазов

Лампард похвали Вилиан

Мениджърът на Челси Франк Лампард отбеляза ролята на крилото Вилиан като лидер при  победата с 4:1  над Саутхемптън.

В неделя Вилиан се появи  в стартовия състав на "сините" за четвърти пореден мач от Висшата лига. И въпреки че 31-годишният бразилец не бе сред авторите на головете, той направи силно впечатление на Лампард със своята игра.

"Не мисля, че започнахме добре мача, въпреки че говорехме за него предварително. Голът се случи в точния момент и след това вече се почувствах доста удобно. Да отбележиш четири като гост - това бе приятен ден.

Тами играе отлично, той бе добър във всички компоненти и работеше усилено без топка. Но трябва да кажа, че Вилиан бе неподражаем - той даде пример, като играеше с топка и без топка. Той е лидер - не този, който крещи, а този, който доказва това, като играе.

Нека не се увличаме твърде много. сезонът е дълъг  и имаме чувството, че бихме могли да спечелим  повече точки, отколкото всъщност имаме.

Все още не сме показали нашата абсолютно най-добра игра и можем да играем много по-добре. Не можем да се отпуснем - ако водим с  2:0, трябва да се стремим към 3:0. Вкарваме голове и това е чудесно, но можем ли да бъдем по-надеждни? Да", заяви Лампард.

  Сподели
124