Ван Бастен: Играчите на Юнайтед са капризни и хленчещи


Н. Гавазов

Ван Бастен: Играчите на Юнайтед са капризни и хленчещи

Легендарният нападател на холандския национален отбор Марко ван Бастен разкритикува играчите на Манчестър Юнайтед, на които не се хареса да играят на изкуственото игрище в Хага. На 3 октомври английски клуб се срещна с Аз Алкмар  на неутрален терен с изкуствена трева, тъй като в момента домашният стадион на холандския клуб се ремонтира. Мачът завърши без голове.

"Какво е постигнал този Юнайтед? Победи Астана с резултат 1: 0? Във Висшата лига те висят по средата на таблицата, но не искам да говоря за нивото на тяхната игра. Играчите на Юнайтед получават много пари и в същото време казват, че не трябва да играят на изкуствено игрище? Мисля, че няма смисъл да обсъждаме думите на тези капризни и хленчещи играчи. Щом получават такива пари, те трябва да разберат, че от тях се очаква професионално поведение. А, позволявайки им да хленчат, вие прости създавате шум", заяви Ван Бастен.

Манчестър Юнайтед след два кръга от Лига Европа е на второ място в своята група, като загуби от Партизан по отношение на допълнителни показатели.

  Сподели
199