Мойс обясни защо Ливърпул ще стане шампион


Н. Гавазов

Мойс обясни защо Ливърпул ще стане шампион

Бившият мениджър  на Манчестър Юнайтед и Евертън Дейвид Мойес назова причината, поради която смята, че Ливърпул ще стане шампион на Висшата лига през този сезон.

Началото на новата кампания  показа, че Ливърпул и Сити, както и в миналото, ще доминират над останалите отбори и само помежду си ще определят съдбата на шампионската титла.

В същото време началото на сезона разкри огромните  кадрови проблеми в отбранителната линия на "гражданите", докато защитата на "червените“ продължава да бъде надеждна, въпреки някои колебания в началото на кампанията. Мойс  очаква това да бъде решаващ фактор.

"Да, мисля, че Ливърпул ще успее да спечели Висшата лига през този сезон. Мисля, че през миналия сезон имаха много добър отбор, през този също е много добър. Те могат да го направят, ако тройката им нападатели  останат във форма - Фирмино е много важен за техния отбор.

Според мен Ливърпул има силна защита. Това ще им осигури предимство. Манчестър Сити позволява на своите съперници да създават много положения, за разлика от Ливърпул, който не позволява това да се случва", заяви Мойс.

  Сподели
532