Киоун: Емери допусна грешка с Джака


Н. Гавазов

Киоун: Емери допусна грешка с Джака

Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун е на мнение, че назначаването на Гранит Джака за нов капитан на "артилеристите"  е грешка.

Напомняме, че по-рано мениджърът на  Арсенал Унай Емери потвърди, че играчите му са гласували Джака  да бъде нов капитан на отбора. Това решение е посрещнато с противоречия от феновете и Киоун споделя тези притеснения.

"Това е голямо решение, но мисля, че Емери може да бърка.

Това решение ще предизвика разцепление сред феновете. На моменти Джак просто изчезва в центъра на терена, той става виновник за дузпи ... Трябва да бъде  невероятен човек извън терена!

Това решение е изненадващо, особено в светлината на факта, че Джак бе освиркан преди по-малко от седмица. Това е смело решение на мениджъра, който се доверява на този играч и го пуска всеки път, когато Джак е на разположение, но аз все още съм изненадан.

Трябва да сте сигурни, че капитанът ви ще играе редовно, а Джакаa заема нечие друго място. Вместо него могат да играят Лукас Торейра, Матео Гендузи и Дани Себайос, който започва да прогресира. Ще се изненадам, ако Джака продължи да държи мястото си в състава.

Лично аз бих назначил Обамеянг. Той е много подходящ за ролята на капитан. Може би това би го направило дори малко по-отговорен. В момента той е великолепен и мястото му в отбора е извън всякакво съмнение", заяви Киоун.

  Сподели
139