Карагър разкритикува босовете на Юнайтед


Н. Гавазов

Карагър разкритикува босовете на Юнайтед

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагер вярва, че семейство Глейзър е безразлично към резултатите на Манчестър Юнайтед, стига клубът постоянно да печели пари.

Тази седмица "червените дяволи" публикуваха своя финансов отчет за изминалия сезон, отразявайки поредните рекордни приходи и рекордна нетна печалба.

Карагър е убеден, че емитирането на пари е най-важното за собствениците на Юнайтед, които са готови да продължат да търпят унижение на футболното игрище, докато това не удари по  портфейла им.

Отговорни собственици не биха толерирали такъв хаотичен подход към управлението на клуба си. Това води до очевидния извод. Глейзър не ги интересува, защото Юнайтед прави пари, независимо какво се случва на футболното игрище.

Единствено в техния свят жалката игра срещу Уест Хем - най-важното събитие на седмицата за феновете на Юнайтед - може да се нарече от изпълнителния директор "лека загрявка", заяви Карагър.

Джейми също така разкритикува изпълнителния директор на "дяволите"  Ед Удуърд за търсенето на спортен директор.

"Напоследък виждаме, че  Удуърд се държи като суперфен на  Юнайтед. Той се срещна с редица клубни легенди, които биха могли да заемат позицията на спортен директор.

Никоя от споменатите личности обаче няма опит за толкова важна роля в съвременния футбол. Те предпочитат външния вид пред вътрешното съдържание", добави експертът.

  Сподели
284