Де Хеа е доволен от формата си


Н. Гавазов

Де Хеа е доволен от формата си

Вратарят на Манчестър Юнайтед Дейвид Де Хеа заяви, че е доволен от формата си през този сезон.

По-рано през септември Юнайтед подписа нов договор с титулярния си страж, въпреки продължаващия спад в играта на Де Хеа.

Тази рецесия започна още през миналия сезон, обаче Дейвид призовава да се направи оценка на целия сезон и посочва, че това се случва на всички.

"Мисля, че когато хората погледнат назад към миналия сезон, те мислят само за последните няколко месеца. Но ако оцените целия сезон и особено първите му седем месеца, бях доста доволен от формата си.

Можете да кажете, че бях разсеян от ситуацията с договора, но в действителност дори не съм мислил за това. Напълно разделях тези неща. Вие сте съсредоточени върху това да работите всеки ден на тренировките, да излизате на терена и да помагате на отбора.

Говорейки за странни грешки, трябва да разберете, че у всеки играч може да има спад на формата, но вие сте под микроскоп като вратар. Не е лесно постоянно да поддържате много високи стандарти.

Аз съм тук от няколко години и е трудно да си във форма през цялото време. Има моменти, когато се чувстваш по-добре по отношение на формата и моменти, когато не си толкова добър. Случват се грешки, вратарите не могат да избягат от тях и аз не съм изключение", заяви Де Хеа.

  Сподели
107