Пол Мичъл отказал на четири клуба от Висшата лига


Н. Гавазов

Пол Мичъл отказал на четири клуба от Висшата лига

Един от най-талантливите европейски скаути Пол Мичъл отхвърли интереса на четири клуба от Висшата лига, като подписа нов договор с Ред Бул.

През последната година постоянно се носеха слухове, че Манчестър Юнайтед разглежда Мичъл като  технически или спортен директор на клуба.

Според Sky Sports, Челси, Арсенал, някои клубове от Бундеслигата и останалата част от Европа също бяха готови да предложат работа на Пол.

В сряда вечер  обаче бившият скаут  на Тотнъм и Саутхемптън сложи край на спекулациите за бъдещето си, като получи повишение вътре в Ред Бул.

В края на септември Мичъл ще напусне ролята на ръководител на скаутската служба на РБ Лайпциг, за да стане технически директор на футболното подразделение на Ред Бул и ще наблюдава трансферната политика на всички клубове на холдинга.

Напомняме, че за по-малко от две години работа Мичъл помогна на РБ Лайпциг значително да укрепи състава, благодарение на което "биковете"  сега са лидери в Бундеслигата, а в Шампионската лига започнаха с победа с 2:1 над Бенфика.

  Сподели
122