Баркли е уверен в способностите си


Н. Гавазов

Баркли е уверен в способностите си

Полузащитникът на Челси Рос Баркли заяви, че е уверен в способностите си да изпълнява дузпи.

По-рано през седмицата  Баркли не успя да реализира дузпа в края на мача от Шампионска лига срещу Валенсия, заради което Челси претърпя домакинско поражение с резултат 1:0.

Самият Рос не придава голямо значение на този пропуск и също така отрече, че е в конфликт със съотборниците си, настоявайки да изпълни 11-метровия наказателен удар.

"Насърчиха ме повече, това е всичко. Естествено, те също са уверени в себе си, но тренирам дузпи всеки ден. Не пропускам да тренирам, освен това вкарах от "бялата точка" през подготвителния сезон. Допуснах няколко грешки, когато играх за Евертън, но това се случва във футбола. Разстроен съм от пропуска, но такива неща се случват.

Имаме много добри изпълнители на дузпи в състава, но указанията  в съблекалнята гласят, че аз изпълнявам дузпите, когато съм на терена. В противен случай това се прави от Жоржиньо.

Всички играчи могат да се чувстват уверени за изпълнение на  дузпите, но всички можем да пропуснем. Това беше повече "късмет при изпълнението на  дузпата", отколкото някакъв аргумент за правото на удар", заяви Баркли.

  Сподели
87