Линдельоф подписа нов договор с Юнайтед


Н. Гавазов

Линдельоф подписа нов договор с Юнайтед

Централният защитник Виктор Линделеф подписа нов договор с Манчестър Юнайтед до юни 2024 г. с опция за удължаване с още една година.

След като премина от Бенфика за 31 милиона паунда през юни 2017 г., Линдельоф изигра 74 мача за клуба от  "Олд Трафорд“.

Виктор най-накрая се утвърди като играч в стартовия състав през периода на работа на Оле Гунар Солскяер като мениджър  и сега шведът получи наградата си под формата на нов договор, който ще позволи на 25-годишния футболист да прекара най-добрите години от кариерата си в Юнайтед.

"От деня, когато пристигнах  в Юнайтед, аз се чувствам като у дома си. През последните две години израстнах значително като играч и като личност и съм благодарен на всички в клуба, които ми помогнаха и подкрепиха. Обичам да играя футбол и моята цел сега е да помогна на отбора да спечели трофеи и да благодаря на феновете за ненадминатата подкрепа.

Знам, че всички в клуба споделят тази визия и ще дам всичко от себе си, за да върнем Манчестър Юнайтед на правилното място.

Все още съм млад и знам, че мога да добавя още, но благодарение на мениджъра и неговия треньорски щаб вярвам, че този страхотен клуб има само добри неща пред себе си", заяви Линдельоф.

"Виктор се разкри тук и се превърна в много важна част за нашия отбор. Той добавя спокойствие в играта и виждам, че се стреми да помогне на този отбор  и да бъде успешен.

Изключително съм доволен, че той свърза бъдещето си с Манчестър Юнайтед. Всички се радваме да работим заедно, за да постигнем успех и да върнем Юнайтед там, където клубът заслужава да бъде", заяви мениджърът  Оле Гунар Солскяер.

  Сподели
71