Родри: Сега Сити ще убива съперниците си


Н. Гавазов

Родри: Сега Сити ще убива съперниците си

Полузащитникът на Манчестър Сити Родри заяви, че неговият отбор възнамерява да "убива" съперниците си след неочаквана загуба на точки срещу Норич.

Вчера  "гражданите“ претърпяха първото си поражение във Висшата лига за последните девет месеца, поднасяйки огромна сензация. Шампионите гостуваха на новака в Лигата и всички прогнози сочеха лесна победа за гостите. "Канарчетата" обаче се оказаха негостоприемни домакини и показвайки сърцата игра, а също така възползвайки се от някои грешки в отбраната на съперника, Норич успя да повали фаворита. Нещо повече - домакините вкараха три гола във вратата на противника си, опровергавайки всички предварителни прогнози.

Тази неочаквана загуба остави Сити на пет точки след лидера в класирането Ливърпул и сега Родри и съотборниците му са бесни от този факт.

"Разбира се, това не бе най-добрият ни мач. Загубихме поради грешки. Трябва да се поучим от тях и да не ги повтаряме в следващите си мачове.

Не знам дали хората вярват в нас или не, но ние сме екип. Винаги оставаме отбор, без значение дали губим или печелим. Ще видите подобрената  версия на Манчестър Сити.

Обикновено след такива мачове ти убиваш  съперниците си. Това и ще се постараем да направим още в следващия си мач. Ще убием нашите съперници. Пеп ни каза, че на нашия отбор не е позволено да губи, ние сме длъжни да побеждаваме", заяви Родри.

Напомняме, че по-рано мениджърът на "гражданите" Пап Гуардиола обеща, че отборът ще се върне на победния път: "Знам, какво представляваме като отбор. Знам какво постигнахме и знам какво ще правим отново. Обичам моите играчи. За мен е удоволствие и чест да работя с тях, но нека не забравяме, че се състезаваме на най-високо ниво. Не можем да очакваме да побеждаваме  всеки път и всеки сезон да печелим повече от 90 точки. Но със сигурност ще се реабилитираме. Сега нас ни чака  Шампионска лига, а след това ще се върнем".

  Сподели
132