Агент обясни провала на трансфера на Фекир в Ливърпул


Н. Гавазов

Агент обясни провала на трансфера на Фекир в Ливърпул

Бившият агент на Набил Фекир призова плеймейкъра на Реал Бетис да спре да заблуждава хората за неуспешния си преход  в Ливърпул.

В интервю за L'Equipe Фекир изрази увереност, че трансферът му в Ливърпул през лятото на 2018 г. се е провалил не заради проблеми с коляното му. Французинът увери, че не е имал здравословни проблеми, както и това, че не семейни причини стоят зад несъстоялата се сделка. Фекир обвини Ливърпул, който според него е търсил оправдание да не го купи.

Неуспешното преместване в Англия стана причина за конфликт и раздяла между Фекир и агент Жан-Пиер Бернес, който не пропусна възможността да упрекне бившия си клиент.

"Той трябва да спре това шоу и да спре да смята хората за глупаци. Всички знаят какво се случи.

Трансферът в Ливърпул се провали по две причини. Първата е коляното му, въпреки че ръководителите на английския клуб не смятаха това за непреодолима пречка. Втората е появата на неговия чуждестранен псевдо-представител, който в момента на подписването на договора поиска преговорите да започнат отново. Ливърпул реши да се откаже между тези два епизода и визитата на медиците", заяви Бернес.

  Сподели
378