Фаулър се изказа за конфликта между Салах и Мане


Н. Гавазов

Фаулър се изказа за конфликта между Салах и Мане

Легендата на Ливърпул Роби Фаулър сподели своето мнение относно предполагаем конфликт между нападателите на "червените"  Мохамед Салах и Садио Мане в мача срещу Бърнли.

Напомняме, че победата на Ливърпул с 3:0 точно преди паузата заради срещите на националните отбори бе белязана с изблик на гняв от страна на Мане, който според слуховете е в резултат на нежеланието на Салах да сподели топката с него в голова  ситуация.

Фаулър е шокиран, че хората продължават да обсъждат това. Роби не смята Салах за алчен играч - Мохамед като голмайстор просто има достатъчно вяра в себе си, когато се намира пред чуждата врата.

"Никога не съм чувал такива глупости, които да обкръжават  така наречената схватка между Садио Мане и Мо Салах.

Гледам показателите за резултатността на Салах и те ми казват, че той ще продължи да прави това. Невъзможно е да постигнеш толкова много голове, ако не си алчен, както казват хората. Какво, по дяволите, искат хората от него?

Искат ли той да бъде голмайстор или искат той винаги да търси паса? Нима не може да комбинираш и двете?

Чух и глупости, че той не подава, защото ревнува и не иска Мане да вкарва.

Ако някой може да забави играта достатъчно, за да успее да си помисли "о, няма да му подам, защото той ще вкара повече от мен". Да, Салах може да бъде егоист, когато вижда вратата, но ми се струва, че това го прави страхотен голмайстор.

Не е, че той не създава положения  за другите. Мане знае това и постъпката му е просто разочарование от смяната", заяви Фаулър.

  Сподели
254