Почетино опроверга слуховете за уволнение


Н. Гавазов

Почетино опроверга слуховете за уволнение

Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино отрече слуховете, че може да напусне клуба след дербито с Арсенал в неделя.

За петте години, в които Почетино работи в клуба,  "шпорите" постигнаха впечатляващ прогрес, стабилно завършвайки в топ 4 на Висшата лига, а през  миналия сезон за първи път в историята си участваха във финал в Шампионска лига.

Напоследък обаче аржентинският специалист все по-често изглежда недоволен, демонстрирайки раздразнението си от трансферната политика на клуба.

Тази седмица някои букмейкъри дори спряха да приемат залози за уволнение на Почетино след дербито на Северен Лондон, а това доведе до поява на слухове за раздяла между Маурисио и Тотнъм. Специалистът обаче побърза да разстрои онези, които вече са успели да заложат на уволнението му.

"Само социалните мрежи могат да създадат нещо толкова глупаво. Няма да напусна след мача в неделя. Ще работя в понеделник и вторник, след това ще замина за няколко дни. След завръщането си ще се срещна с Даниел Леви и ще гледам някои мачове на националните отбори.

Успели сте да заложите? Приемането на залози вече е затворено! Ще загубите парите си. Вчера вечеряхме с Даниел Леви и Хесус Перес. Всичко бе много добре. Разговаряхме за всичко. Нуждаехме се от този разговор, той бе много положителен.

Най-важното е да помогнете на отбора и да сте сигурни, че отношенията ви са прозрачни. Надявам се, че мога да остана тук по-дълго. Престоят ми зависи от играчите и резултатите, а Даниел ще има последната дума", заяви Почетино.

  Сподели
582