Инс: Хората ще започнат да се съмняват в Солскяер


Н. Гавазов

Инс: Хората ще започнат да се съмняват в Солскяер

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Инс  е убеден, че мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер прекалено леко е получил работата си и през този сезон ще бъде подложен на сериозен натиск.

Напомняме, че Юнайтед подписа постоянен договор със Солскяер, без да чака края на миналия сезон. Много скоро след одобрението на Оле, резултатите на "дяволите“ тръгнаха надолу.

Новият сезон Юнайтед започна по противоречив начин, разваляйки добрите впечатления с домакинска загуба 2:1 от Кристъл Палас. Инс е убеден, че това е само началото на трудните времена  за Солскяер.

"Оле отново е под напрежение и вече казах, че те имат нужда да показват най-добрата си игра. Хората ще започнат да задават въпроси дали той е подходящият човек за тази работа. Това означава, че всеки мач ще е като предстоящо гостуване на  Саутхемптън - става задължителен за спечелване.

Според мен те му дадоха работа твърде лесно, но тъй като това вече се случи, трябва да проявите търпение и да му дадете време за да реализира визията си. Единственият въпрос е дали феновете на Юнайтед ще успеят да овладеят очакванията си", заяви Инс.

  Сподели
648