Моура се закани на Арсенал


Н. Гавазов

Моура се закани на Арсенал

Крилото на Тотнъм Лукас Моура заяви, че неговият отбор е по-силен от всякога и възнамерява да докаже това, побеждавайки Арсенал.

Новият сезон на "шпорите" от Висшата лига започна колебливо, след като тимът вече загуби пет точки в трите си стартови мача. Независимо от това, Моура вижда страхотна възможност за реабилитация, защото предстои  дербито на  Северен Лондон.

"Това е идеалният мач, с който да се реабилитираме след загубата си от Нюкасъл, нали? Трябва да гледаме напред. Ще имаме много по-трудни мачове.

Загубихме от Нюкасъл, но съм сигурен, че имаме достатъчно умения да гостуваме на  Арсенал и да се върнем с трите точки. Ще се опитаме да направим това.

Всеки мач е сложен. Това е нов сезон и имаме нови играчи. Мисля, че станахме  по-силни, отколкото в предишните години. Сигурен съм, че можем да отидем навсякъде и да постигнем победи там.

Определено резултатът от мача срещу Нюкасъл е много лош. Опитахме се, но бе много трудно да играем срещу тях, особено когато те бяха подредени пред вратата си след гола.

Трудно ни бе да намерим място на земята и във въздуха, защото всички бяха в наказателното поле. Изпуснах чисто положение за гол и това ме разстройва. Трябва да работим тази седмица и да спечелим мача срещу Арсенал", заяви Моура.

  Сподели
512