Моуриньо и Валдано отрекоха, че искат Рууни


Н. Гавазов

Моуриньо и Валдано отрекоха, че искат Рууни

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отхвърли съобщенията в медиите, че играчът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще напусне клуба си след скарване със своя мениджър Сър Алекс Фъргюсън. В резултат на това се появиха спекулации, че английския национал ще бъде цел на Реал Мадрид, но бившия мениджър на Челси опроверга слуховете.

„Аз не мисля, че ще напусне. Сър Фъргюсън е голям човек и знае какво прави. Той ще го убеди да остане", заяви Моуриньо на пресконференцията в понеделник и цитиран от Cadena Cope.

По-рано „белите" се свързваха с и с испанския национал Лиоренте, но генералния директор Хорхе Валдано изля студена вода върху идеята, че клуба може да се опита да подпише с нападател през януарския трансферен прозорец.

„Имаме прекрасни играчи отпред и те доказаха, че могат да вкарат 60 гола на сезон. Месут Йозил и Ди Мария им помагат. Въпросът е кой ще си тръгне, ако Рууни дойде? Имаме млади играчи, които трябва да се доказват, като Бензема например и имаме подреден отбор за десет години напред. Нямаме нужда от друг нападател", заяви пък Валдано.

 

  Сподели
78