Ван Перси даде съвет на Санчес


Н. Гавазов

Ван Перси даде съвет на Санчес

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин Ван Перси вярва, че Алексис Санчес трябва да реши психологичните си проблеми, за да играе отново на високо ниво.

Преходът на Санчес от Арсенал през януари 2018 г. се оказа огромен удар за Юнайтед. Алексис изобщо не се проявява, но редовно получава заплатата си от около 500 хиляди паунда седмично.

Според Ван Перси, 30-годишният чилиец   не е престанал да бъде играч от световна класа, следователно първо трябва да постави мислите си в ред.

"Според мен той не изглежда щастлив. Мисля, че през първите няколко месеца след прехода си беше щастлив и игра добре. Психологически трябва да намери това щастие - когато сте щастлив, формата ви е по-добра, искате да създавате, искате да получавате удоволствие.

Не знам дали натискът е в това. Напрежението  е нещо, което не може да се види и не може да се усети, но той трябва да се справи с това в главата си.

Той остава същият прекрасен играч. Той има всичко: бърз е, може да асистира, знае как да дриблира, може да вкара", заяви Ван Перси.

  Сподели
414