Невил: Погба изчерпа шансовете си


Н. Гавазов

Невил: Погба изчерпа шансовете си

Експертът от Sky Sports Гари Невил смята, че полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не е трябвало да изпълнява дузпата в мача срещу Уолвс.

В понеделник вечер  "червените дяволи" бяха принудени да се примирят с равенство 1: 1 на "Молиню", след като Погба не успя да реализира дузпа през второто полувреме.

Този пропуск стана четвърти за Пол във Висшата лига за Пол и  Невил смята, че 26-годишният французин не е трябвало да бъде допускан  до 11-метровата точка - особено когато на терена е Маркус Рашфорд, който вкара дузпа срещу Челси преди седмица.

"Откъде въобще идват тези дебати, кой трябва да изпълни дузпата? Не ми харесва.

Това не подлежи на обсъждане. Погба е пропуснал четири дузпи  през последните 12 месеца. Мисля, че той е изчерпал шансовете си. Рашфорд вкара през миналата седмица – освен това той изпълнява дузпите. Въпреки това те не намериха лидер, който да каже кой да стреля. Тук нещо не е наред. Те не можаха да се разберат помежду си.

Първоначално се ядосах на Погба. Но когато се сетих за дузпата срещу Челси миналата седмица, разбрах, че това е просто странно", заяви Невил в ефира.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер също коментира ситуацията, подчертавайки, че Погба е един от щатните изпълнители на дузпи в отбора.

"И двамата (Погба и Рашфорд) са нашите изпълнители на дузпи и от тях зависи кой ще стреля.  Един от тях трябва да каже: "Топката е моя".

Понякога играчите просто са сигурни, че ще вкарат. Пол вкара толкова много за нас, а днес вратарят направи добро спасяване", каза Солскяер.

  Сподели
539