Керъл: Търсех играчите на Ливърпул чрез Гугъл


Н. Гавазов

Керъл: Търсех играчите на Ливърпул чрез Гугъл

Нападателят на Нюкасъл Анди Керъл призна, че не е знаел имената на играчите на Ливърпул, когато се присъедини към клуба от  Мърсисайд през 2011 година.

Ярко представяйки се в родния Нюкасъл, през януари 2011 г. Керъл отиде в Ливърпул за рекордната по онова време за английския футбол сума от 35 милиона паунда.

Според Анди, който се върна при "свраките" като свободен агент през това лято, по онова време той не се е интересувал от футбола, не е знаел имената на играчите от другите отбори и изобщо не е гледал мачове по телевизията.

"Когато играх за Нюкасъл преди, аз се връщах у дома, забавлявах се с приятели, играех футбол, разхождах се и всичко останало, но никога не съм гледал футбол и не познавах нито един от играчите.

Идвах в петък или се събуждах в събота сутринта, едва тогава питах с кой ще играем. Просто не обръщах внимание на нещата, свързани с футбола. Работих на тренировъчното поле и знаех ролята си в тактиката, но преди отборното събрание аз не знаех с кой ще играем.

Когато пътувах към Ливърпул с хеликоптера, попитах: "Познавам Стиви Джи, познавам Карагър. Кой друг е там?". Агентът ми започна да ми разказва и аз отворих Google и започнах да търся имена. Това е истинската история.

Лошо е, защото става въпрос за Ливърпул, но тук няма неуважение - буквално не гледах футбол, така че просто не знаех нищо за тях", заяви Керъл.

  Сподели
432