Глейзър блокирали трансфера на Рохо в Евертън


Н. Гавазов

Глейзър блокирали трансфера на Рохо в Евертън

Преминаването на защитника Маркос Рохо в Евертън в последния ден на летния трансферен прозорец се е провалило, тъй като сделката бе блокирана лично от съсобствениците на Манчестър Юнайтед Джоел и Аврам Глейзър.

Това лято Юнайтед похарчи 80 милиона паунда за привличането на Хари Магуайър от Лестър и сега дори мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер призна, че на "Олд Трафорд"  се образува излишък от централни защитници.

Рохоо се разглежда като най-вероятният кандидат да напусне Манчестър и все още може да напусне клуба, преди да затвори трансферният прозорец в континентална Европа, но той не е допуснат да премине в Евертън.

Според The ​​Times, братята Глейзър са наложили вето на трансфера на Маркос в Евертън, тъй като виждат "карамелите" като отбор, който "ще се състезава с Юнайтед за четвъртото място през този сезон“.

В същото време самият Роджо вече бе постигнал споразумение с клуба от Мърсисайд, който щеше да го наеме със задължението за покупката му.

Добавяме, че през миналия сезон 29-годишният аржентинец се отчете само с една поява в стартовия състав на Юнайтед при Солскяер.

  Сподели
482