Давид Луис напуснал Челси заради амбиции


Н. Гавазов

Давид Луис напуснал Челси заради амбиции

Защитникът на Арсенал Давид Луис заяви, че е напуснал Челси това лято заради амбиции.

Миналата събота Луис  направи своя дебют за новия си клуб, като допринесе за победата с 2: 1 над Бърнли. Присъединявайки се към "артилеристите", Давид напусна зоната на комфорта и реши да опита нещо ново, вместо да седи на пейката на Челси.

"Аз съм човек с амбиции и затова се преместих тук. Бих могъл да остана в зоната на комфорта, да получавам пари и да не се напрягам. Въпреки това обичам да отговарям на нови предизвикателства и да постигам  нови неща в живота.

Това ми позволява да дишам и ми дава мотивация, а също така ми позволява да се наслаждавам на живота. Когато завърша да играя и трябва да правя нещо друго всеки ден, ще ми липсва футболът.

На първо място се опитвам да бъда честен и искрен със себе си, когато се хващам за новото. Всички знаят, че бях много щастлив в Челси и спечелих много трофеи там, но имах сърдечен  разговор с Лампс, а  той имаше други идеи за мен.

Ето защо за мен бе най-добре да проявя уважение към клуба и да потърся ново предизвикателство - както и да оставя Лампи да върши  работата си по свой начин“, заяви Луис.

  Сподели
417