Сократис: По-лесно е да се браним срещу Ливърпул, отколкото срещу Бърнли


Н. Гавазов

Сократис: По-лесно е да се браним срещу Ливърпул, отколкото срещу Бърнли

Защитникът на Арсенал Сократис Папастатопулос смята, че на защитата на отбора му срещу Ливърпул през уикенда ще бъде по-лесно, отколкото срещу Бърнли през миналата събота.

Напомняме, че през изминалия уикенд  "артилеристите“ отпразнуваха втората си поредна победа през новия сезон, като издържаха на силовия футбол, който Бърнли се опитваше да наложи.

Следващият съперник на лондончани ще бъде Ливърпул, а Сократис  отсега разбира, че това ще е двубой  с различен план - по-приятен за Арсенал.

Това ще бъде различен мач. Може би дори за нас ще е по-лесно, защото не е нужно да се бием много - противникът също иска да играе футбол.

Не е лесно, когато те имат добър ден, а вие се намирате в лош ден. Ние знаем какво ни очаква и много уважаваме Ливърпул. Но мисля, че най-доброто е да излезете и да опитате да играете в свой собствен стил. И там вече ще видим", заяви Папастатопулос.  

Напомняме, че последното гостуване на Арсенал на "Анфийлд" завърши с катастрофа за "артилеристите" - те регистрираха загуба с 5:1. Тогава  всичките пет гола бяха отбелязани от нападателите на Ливърпул Роберто Фирмино, Садио Мане и Мохамед Салах.

  Сподели
418