Ериксен отказва да обсъжда нов договор с Тотнъм


Н. Гавазов

Ериксен отказва да обсъжда нов договор с Тотнъм

Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен отказва всякакви преговори с клуба си за нов договор и твърдо е решен да напусне.

Според Daily Mirror, "шпорите" предлагат на Ериксен заплата от над 200 хиляди паунда седмично, което ще направи Кристиан един от най-високо платените играчи не само в Тотнъм, но и в цялата Висша лига.

Това предложение обаче бе отхвърлено и 27-годишният играч от  националния отбор на Дания и неговите представители категорично не желаят  да възобновят преговорите, което е много озадачаващо за ръководството на Тотнъм.

Ериксен твърдо е  решен да се изпробва в някой от едни от най-големите клубове в Европа като Барселона, Реал Мадрид или Ювентус.

Единственият проблем за Ериксен е, че тези клубове не бързат да харчат пари за играч с договор, който изтича след година и освен това смятат Кристиан само за алтернатива на основните им трансферни цели.

Ериксен все още се надява, че ще успее да напусне Северен Лондон преди 2 септември. В противен случай той ще изчака януари, за да подпише предварителен договор с един от европейските грандове, а след това ще се премести в края на сезона като  безплатен агент.

  Сподели
448