Гомес е недоволен от играта на Ливърпул срещу Челси


Н. Гавазов

Гомес е недоволен от играта на Ливърпул срещу Челси

Защитникът на Ливърпул Джо Гомес разкритикува играта на своя тим и себе си в мача за европейската Суперкупата срещу Челси.

В първите три мача от новия сезон "червените" позволиха на своите съперници да донесат 40 удара - почти два пъти повече, отколкото в същия период на последната кампания. В същото време Ливърпул пропусна и в трите си срещи, дори у дома срещу Норич.

В навечерието на пътуването  за Саутхемптън в рамките на Висшата лига Гомес обърна внимание на съотборниците си върху недостатъците, които трябва да бъдат коригирани, за да бъде развит успехът на тима. .

"Смятам, че имаше много неща срещу Челси, които биха могли да се направят по-добре. Това се отнася за мен лично и за отбора.

Имаше няколко лоши моменти по време на мача и в допълнение допуснахме два гола, които можеха да бъдат предотвратени.

Колективно ние не играхме най-добрия си футбол през първото полувреме и мисля, че не сме изправили напълно играта си. Имаше периоди, когато можехме да действаме по-добре, но работихме усилено, за да постигнем резултат.

Мисля, че дори в най-добрия си ден не можем да постигнем желания резултат. И благодарение на това качество бяхме толкова близо до спечелването на Висшата лига. Понякога не бяхме твърде добри, но се подобрявахме", заяви Гомес.

  Сподели
569