Пти: Челси няма да съжалява за Давид Луис


Н. Гавазов

Пти: Челси няма да съжалява за Давид Луис

Легендата на Арсенал Еманюел Пети е уверен, че Челси няма да съжалява, че се е разделил със защитника Давид Луис.

Луис премина от Челси в Арсенал за 8 милиона паунда в последния ден от летния трансферен прозорец, което  изненада мнозина. Не закъсняха и въпросите към мениджъра на "сините" Франк Лампард - особено след четирите  гола, допуснати  от Манчестър Юнайтед  и още два от Ливърпул в началото на сезона.

Пти е убеден, че Лампард просто не вижда Луис като основен играч, така че нямаше смисъл Челси да задържа 32-годишния бразилец.

"Начинът, по който Давид Луис  напусна клуба, ми говори едно. Лампард е казал на Луис, че няма да играе редовно при него.

Луис е на 32 години и Лампард знае какъв играч е. Мисля, че не изпита никакво угризение, посочвайки му  вратата. Но дори в това не е въпросът.

Според мен, това трябваше да се направи по-рано. Това е проблемът. Не ми харесва, когато играчите сменят клубовете в началото на сезона, защото то създава проблеми.

Според мен Лампард ясно го е насочил  към вратата и му е дал да се разбере, че не се намира в  плановете му, така че се съмнявам, че ще съжалява за решението си", заяви Пти.

  Сподели
392