Салах е убеден, че Гуардиола хитрува


Н. Гавазов

Салах е убеден, че Гуардиола хитрува

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах смята, че наставникът на Манчестър Сити Хосеп  Гуардиола хитрува, когато казва, че Шампионска лига не е толкова важна за него, колкото Висшата лига.

Испанецът така и не успява да спечели главния европейски клубен турнир след заминаването си от Барселона  - нито с Байерн, нито сега със Сити.

Напоследък Гуардиола многократно говори, че Висшата лига е неговият "хляб и масло". Каталунецът посочи, че за да спечелите вътрешния шампионат, трябва да работите упорито през целия сезон, докато в Шампионска лига е достатъчно да вземеш седем мача в плейофите.

Салах не може да се съгласи с това.

"Честно казано, не разбрах какво каза той, но мисля, че ако го оставите да избере кой турнир  би предпочел да спечели, той ще избере Шампионска лига.

Това е моето мнение. Не казвам това, само предполагам. Шампионска лига е най-важното футболно състезание, така че всеки иска да го спечели.

Всеки треньор, всеки играч иска да го спечели и мечтае да го спечели. Разбира се, Висшата лига също е важна, но все пак Шампионска лига е най-важното състезание", заяви Салах.

  Сподели
426