Юнайтед е уверен, че Реал Мадрид няма пари за Погба


Н. Гавазов

Юнайтед е уверен, че Реал Мадрид няма пари за Погба

Босовете на Манчестър Юнайтед са уверени, че Реал Мадрид няма достатъчно пари, за да закупи  полузащитника Пол Погба това лято.

След победата с 4: 0 над Челси в мач от първия кръг във Висшата лига, Погба заяви, че проблемът с бъдещето му все още е открит.

Трансферният прозорец в испанската Ла Лига е отворен до 2 септември, така че може да се предположи, че дотогава несигурността с бъдещето на 26-годишния французин, от който се интересува Реал Мадрид, ще остане.

Въпреки това, на "Олд Трафорд“ са сигурни, че не са заплашени от загуба на Пол Погба. След като блокира заминаването на Погба за Барселона преди година, сега изпълнителният директор на Юнайтед  Ед Удуърд е на път да отблъсне и интереса на Реал Мадрид.

Нещо повече, "дяволите" са сигурни, че Реал и агентът на играча Мино Райола блъфират по много начини, демонстрирайки желанието си да преместят  Погба в Мадрид.

По-рано през август Реал Мадрид направи предложение за закупуване на Погба в размер на 27,4 милиона британски лири плюс плеймейкъра Хамес Родригес - въпреки факта, че Пол е оценяван  на 170 милиона паунда.

Това нелепо предложение убеди англичаните, че Реал Мадрид не се отнася сериозно по отношение на Погба и няма достатъчно финанси, за да сключи сделка.

Дългосрочното бъдеще на Погба обаче остава под съмнение. След края на този сезон на Пол ще му остане само една година по настоящия договор, който Юнайтед може автоматично да поднови за 12 месеца, но вече  няма да бъде в толкова силна позиция, както сега.

  Сподели
565